2020. március 23., hétfő

Segítek hogyan optimalizáld a videóid YouTube-on, hogy több emberhez elérj!

Segítek hogyan optimalizáld a videóid YouTube-on, hogy több emberhez elérj!  YouTube SEO, YouTube optimalizálás, YouTube tanácsadás

Ez most nem egy tipikus blogbejegyzés lesz, sokkal inkább szeretném a figyelmetekbe ajánlani az új tanácsadásom, melynek keretében segítek, hogy több emberhez tudd eljuttatni a videóid, megfelelő SEO-t alkalmazz, ezzel pedig minden esélyt megadj a csatornádnak arra, hogy kitűnj, és ne vesszen el a befektetett időd és energiád. Izgalmasan hangzik? Olvass tovább!


György Tekla vagyok, nemrégiben pedig létrehoztam egy YouTube csatornát, aminek kapcsán egyre jobban beleástam magam a platform működésébe, szerettem volna minél jobban átlátni az algoritmust, nem utolsó sorban pedig azon a személyes elven működöm, hogy szeretek minden esélyt megragadni. Hogy miért? Mert a lehetőségekkel élni kell!

A YouTube megtanított analizálni, átlátni bizonyos összefüggéseket, ez pedig azért is remek dolog, mert sokkal gyorsabban nő a csatornám, mint azok, ahol nem alkalmazzák azokat a trükköket, amikre hosszú hetek, hónapok folyamatos kutatásával és tanulásával jöttem rá. Kíváncsian figyelem, hogy mások mit és hogyan csinálnak, és olyan picinek tűnő, ámde hatalmas dolgok felett siklanak el, amik folyamatos és az átlaghoz képest gyorsabb növekedést hoznának mind a feliratkozók, mind a megtekintések számának változásában, ezzel biztosítva a dinamikus növekedést.

Irreálisan és furcsán hangzik? Nem az. Nem ígérem, hogy maholnap félmilliós megtekintést fogsz produkálni egyetlen videóddal, de azt bizton állíthatom, hogy amennyiben követed a tanácsaim, akkor folyamatos tartalomgyártással nem fog megállni a számlálód 10-20 megtekintésnél, és ez csak a kezdet. Sokan azt mondják, hogy kezdőként örülj, ha 50-en megnézik a videóid, és ez az, amibe én nem akartam belenyugodni – és nem is kellett, a számok pedig engem igazolnak.

A tanácsadás folyamán – mely Skype-on, online formában zajlik – áttekintjük a következőket:
  • a YouTube algoritmusának működése, illetve hogyan tegyél a kedvére
  • hogyan adj címet a videódnak
  • mit írj a leírásba/infoboxba
  • milyen tageket használj
  • milyen alapbeállításokat érdemes optimalizálni a csatornán
  • milyen (ingyenes) kiegészítőket érdemes használni önellenőrzésre
  • hogyan értelmezd az analitikát
  • ...és sok más, továbbá ha valamire nem kapsz választ, természetesen a kérdéseidre is szívesen válaszolok

Légy akár teljesen kezdő, akár már esetleg van bázis mögötted, mindkét esetben tudok segíteni abban, hogy eligazodj a legnagyobb videómegosztó felületén, és kitűnj a tömegből folyamatos és konzisztens tartalomgyártással.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, úgy a gyorgytekla [kukac] gmail [pont] hu e-mail címen várom a leveled, ahol meg tudjuk beszélni a részleteket, illetve maga a tanácsadás előtt kérlek küldd el a csatornád linkjét, és azokat a fő problémákat (ha vannak), amikre szeretnél választ kapni, hogy minél részletesebben tudjak segíteni.


Ha pedig még nem tudod, hogy érdekelne-e, akkor az ebben a lejátszási listában szereplő videókban is osztok meg néhány dolgot a YouTube-ról, melyek többnyire a videókhoz készítéséhez kapcsolódnak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése